6724 Szeged, Árvíz u. 5.

Tel.: 62/478-709
elzettnagyker@invitel.hu

Roto ajtó vasalatok

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

DoorMatic - az innovatív rádiós megoldás

A DoorMatic MV E500 F többszörös, elektromechanikus reteszelőrendszer kényelmesen és biztonságosan reteszeli ki és be az ajtókat: rádióvezérléssel - kulcs nélkül. A rádióhullám hatótávolsága állítható.
A rádióvevő az ajtóban a motoregység alatt helyezkedik el. A legmagasabb fokú biztonságot a 64 bites kódolás garantálja. Az MV E500 F a gombbal vagy hengerrel működtetett reteszelések tökéletes kiegészítése. A Roto DoorMatic meghajtóegység a lehető legkisebb méretű nyílt rendszer. Az erős motor olyan szorosan zárja a bejárati ajtót, hogy az energiaveszteség minimális lesz.
Mivel a DoorMatic minden tokmérethez illeszkedik, és a zár és a záróelemek is illeszkednek a standard marási méretekkel, a rendszer minden bejárati ajtóhoz alkalmazható.

 

DoorSafe - biztonság, amely a zárban rejik

A hengeres vagy gombos működtetésű többszörös mechanikai reteszelőrendszer (MV Z500 ill. MV D500) tökéletes működést biztosít a legmagasabb biztonsági fokozaton. A könnyen járó zár mindössze két kulcsfordítással vagy a nyomógomb működtetésével teljesen lezár és aktiválja az öngátlót. Az acélból készülo csapszegek és nyelvek számától függoen a DIN V ENV 1627 szerinti különbözo biztonsági fokozatok érhetők el.
A DoorSafe mechanikai rendszer minden járatos profil esetén ideális kiegészítője az elektronikus DoorMatic rendszernek.

 

DoorLine - rugalmas biztonság a pántoldalon

A Roto DoorLine három irányban állítható bejárati ajtópánt rendszer fa és műanyag ablakokhoz, melyet a Roto DoorSafe tökéletesen egészít ki. A kiemelésbiztosítás szinte lehetetlenné teszi a zárt ajtó feltörését. Nagy stabilitás, egyszerű szerelés, hosszú élettartam és nagy teherbírás jellemzi a Roto DoorLine-t.
A Roto DoorLine rendszer porszórt kivitelben számos színben kapható.

vissza a lap tetejére