Szeged, Szent Gellért u. 2.

Tel.: 62/425-993
elzettszeged@invitel.hu

Roto ablak vasalatok

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.83 (3 Votes)
Roto ablak vasalatok - 2.7 out of 5 based on 3 votes

Roto NT - a bukó-nyíló vasalat rendszer fa- és műanyag ablakokhoz

Problémamentes buktatás, nyitás és zárás.

A "bukó-nyíló" az ablakok Közép- és Kelet-Európában leginkább elterjedt nyitási módja, de ez a kényelmes megoldás sok más országban is nagyon kedvelt. A "bukó-nyíló technológia" egy kézmozdulattal teszi lehetővé az ablakszárny problémamentes buktatását és nyitását. A Roto NT az egyik legsikeresebb ilyen jellegű vasalat rendszer világszerte.

Roto NT többlet minden ablakformához és mérethez.

A Roto NT rendszerben a vasalat minden alkatrésze egy központi záróegységbe integrálódik. A rendszer már alapkivitelében is magas fokú biztonságot nyújt. Rendkívül kényelmesen kezelhető és a mechanikus, vagy elektronikus alkatrészek, pl. betörésjelző, termosztát- és szellőzésvezérlő problémamentes integrálását teszi lehetővé. Az elegáns "Silberlook" kivitel összetéveszthetetlenné teszi a Roto NT-t. Ezeket a meggyőző szerelési tulajdonságok egészítik ki. A Roto NT vasalatok a legkülönbözobb ablakméretekhez és ablakformákhoz alkalmazhatóak.

Roto Centro 101 - a bukó-nyíló vasalat rendszer fa- és műanyag ablakokhoz

Buktatás, nyitás, zárás - mindent kézben tartva.

A bukó-nyíló az ablakok széles körben elterjedt és minden bizonnyal a legkényelmesebb nyitási módja. Nem csoda, hiszen a bukó-nyíló technológia belülről, egyetlen kézmozdulattal teszi lehetővé az ablakszárny problémamentes nyitását és buktatását. A Centro 101 több mint egy évtizede a fa- és műanyag ablakok legsikeresebb bukó-nyíló vasalat rendszerei közé tartozik.

"Aranyat ér" az ablakok mindenfajta alakja esetén

Akár köríves, ferde síkú vagy derékszögű ablak, a Centro 101 alkalmazási lehetőségei nem ismernek határokat. A RotoNor felület nem csak a vasalati alkatrészek vonzó, harmonikus arany tónusát biztosítja, hanem hosszú időn át tartóssá, rendkívüli módon időjárásállóvá és a legmesszebbmenőkig ellenállóvá is teszi a Centro 101-et a sós vízzel szemben. Kiváló minősége és pontossága révén a Centro 101 ezen kívül csökkenti az energiára fordított költségeket és javítja a zajvédelmet, mert az ablak körben mindenütt szorosan zár.

Roto Fentro - Az ablaktábla komfort vasalata

Sokoldalú, értékes és szerelőbarát

A Fentro rendszert különösen sokoldalú alkalmazási lehetőségekhez alakítottuk ki, ezért alkalmazható a fából, műanyagból és alumíniumból készült ablaktáblák minden típusához és alakjához.

Legkiválóbb minőség egészen az utolsó részletig: A beállítócsavarokat nemesacélból készítettük, hogy a korai rozsdásodás elkerülhető legyen. Minden vasalat porszórt színt kap, így biztosítjuk a felület minőségének változatlanságát éveken át. A felület a legmesszebbmenőkig ellenáll minden időjárási és környezeti hatásnak.

A pántok az illetéktelen lecsavarozás ellen kiegészítő védelemmel láthatók el.

Stílus és a színek sokfélesége

Minden Fentro vasalat széria kivitelben fekete és fehér színben, de kívánság esetén a járatos RAL színekben is, szállítható. Így szinte minden tervezési igénynek meg tudunk felelni.

Intelligens építőszekrény rendszer.

A kis számú egyedi elem révén csökkenthető a raktári állomány. Az előszerelt rendszerek könnyebbé teszik az ütközőt, gyorsítják a munkát és kiküszöbölik a hibákat.

 

Roto Patio Life

PA Patio Life könnyebbé teszi az életet, és biztonságosabbá.

A Patio Life újraértelmezi az emelkedő-tolóajtó fogalmát. A fa- és műanyagidomokhoz alkalmazható tolóvasalat megtakarítja az Ön ügyfelei számára az ajtó eddigi, nagy erőt igénylő emelését. A fából vagy műanyagból készülő, nagy felületű tolható elemek maximálisan 300 kg-os szárnysúlyig nagyon könnyen kezelhetővé válnak.

Az ötlet: minden tömítőelemet a fogantyú vezérel, és azok tökéletesen tömítik az ajtót. Ennek az innovatív technológiának az alapján teljesen új perspektívák nyílnak és a "lakás" élménye teljesen megújul.

A Patio Life ezt jelenti: soha többé nem kell erőlködni a tolóajtóval.

Csak a tömítést kell megemelni. A hagyományos vasalatok technikája a nagy emelkedő-tolóajtók nyitását valóságos erőművészetté tette. Mielőtt az ajtót ill. az ablakot oldalra tolták, az egész szárnyat meg kellett emelni.

A Patio Life egyedülálló technikája feleslegessé teszi ezt az eroőködést. Hiszen a nyitáskor a szárny helyett csak a tömítéseket kell megemelni - majd záráskor ismét leengedni, mindezt közvetlenül a fogantyú segítségével.

A Patio Life ezt jelenti: résnyi szellőztetés mellékhatások nélkül.

A takart helyzetű résszellőző rafinált és rendkívül kényelmes: az ajtó fogantyújának 180°-kal való elfordításával a tolóajtó felső tömítése kinyit és így lehetővé teszi a résszellőzést - olyan védett módon, hogy sem az eső, sem a rovarok nem juthatnak be. A termék előnye mindenki számára világos, nagyobb kényelmet nyújt még hosszabb idejű távollét esetén is.

A Patio Life ezt jelenti: akadálymentes lakás.

Szériagyártásban, botlócsapda nélkül. A hagyományos küszöb potenciális és veszélyes botlócsapdát jelent - különösen a kisgyerekek és az idősek számára, a kerekesszékeseknek pedig gyakran legyőzhetetlen akadályt jelent.

A Roto a Patio Life rendszerrel megoldást nyújt: hiszen a Patio Life innovatív vasalati technikájával rendelkező emelkedő-tolóajtók esetén a termikusan elválasztott küszöb kis mértékben lejt kifelé - így a legszebb formában biztosítja az akadálymentes lakást.

A Patio Life ezt jelenti: a betöréssel szembeni magasabb fokú ellenállás.

A fogantyún keresztül vezérelt, betörés elleni középső retesz. Ez a műszaki innováció maximális biztonságról gondoskodik az ajtószárny felső és alsó élén. Ezt a szárny magasságától függoen több biztonsági csap egészíti ki, amelyek rendkívül megnehezítik az ajtó kiemelését a betörők számára.

A Patio Life még többet kínál:

A már említett résszelőző funkció kívülről nem látszik. A tolóajtó és a Life bármikor problémamentesen kiegészíthető a Roto MVS mágneses ellenőrzőrendszerével. Ennyi biztonságot csak a Roto képes nyújtani.

 

Roto Patio 6080- Harmonikaajtó rendszerek - hogy a helyiségek kibontakozhassanak

A Patio 6080 harmonikaajtó vasalat rendszer a legelegánsabb módon kapcsolja össze a helyiségeket a szabad térrel. Az ajtó minden eleme nyitás után kényelmesen oldalra tolható és összehajtható.

Télikert, terasz, konferenciaterem vagy bolt kirakata. A Patio 6080 különösen nagyvonalú összeköttetést teremt, mégpedig a zavaró átmenetektől teljesen mentesen. A kényelmes küszöb akadálymentes életet tesz lehetővé. Ez a padló síkjában fekvő megoldás kényelmi pluszt jelent mind a kisgyermekes családoknak, az időseknek vagy mozgáskorlátozottak számára lakásokban és középületekben.

A harmonika elemektől függetlenül használható integrált bukó-nyíló szárny révén optimálisan oldható meg a helyiség szellőztetése. Ez az átjáró szárny a napi használatban a balkon- vagy teraszajtó funkcióját tölti be annak minden előnyével együtt.

Széles alkalmazási spektrum

A patio harominkaajtó-vasalatok kiválóan alkalmazhatóak fa, fa/alumínium, műanyag és alumínium idomok esetén.

 

Roto Patio S/Z - Nagyobb kényelem bukó-toló ajtókhoz és ablakokhoz

Helyproblémák?

Ha a nagy ablakszárnyak befelé nyílnak általában feleslegesen sok helyet vesznek el a térből. Az ablak előtt lévő számítógépes képernyőt gyakran oldalra kell tolni. A bútordarabok és a dekorációk újra és újra megakadályozzák az ablakok problémamentes nyitását.

Ezek a nehézségek az előnyös Patio bukó-toló rendszer alkalmazásával nem jelentkezhetnek. A fa, fa/alumínium, műanyag és alumínium idomokból készült kis és nagy ablakok és ajtók könnyen, kényelmesen, gyorsan és helytakarékosan, mindössze egy kézmozdulattal buktathatók és oldalra tolhatóak. Választhat a Patio S párhuzamos bukó-toló vasalatok (standard kivitel) és a Patio Z kényszervezérlésű rendszer között.

 

Roto In-Line tolóablakok és tolóajtók

Magas fokú kényelem kis helyiségben.

Mindenütt, ahol a be illetve kifelé nyíló ablakszárny nem kívánatos, ajánlhatók az in-line tolóablakok és ajtók, teljes nyitás esetén is. Mivel a szárny nem befelé nyílik, a lakótér szabadon használható. A kiérlelt technikának köszönhetően a tolóajtó szárnya egy kézzel nyitható és csukható. A zárak különösen könnyen járnak és így kevéssé kopnak. A takartan elhelyezkedő in-line vasalatok fa-, műanyag és alumíniumablakokhoz és ajtókhoz alkalmazhatóak. A felületkezelés gondoskodik a megnövekedett korrózióvédelemről.

 

Roto Outward Opening - vasalatok kifelé nyíló ablakokhoz

Kényelmes és helytakarékos

A kifelé nyíló ablakok világszerte elterjedtek. A "Top-Hung" megoldások, amelyek esetén az ablakszárny a külső oldalon emelkedoen kifelé nyílik, a Roto cégnél 1200 mm-es szélességig készülnek. A "Side-Hung" megoldások azok, amelyek kifelé felnyílóak és 700 mm-es szélességig kaphatóak. Ezek az ablaktípusok egy kézzel kényelmesen kezelhetőek.
Az ablakok a széltől függő nagy rápréselési nyomás következtében, szorosan és az esővel szemben is biztonságosan zárnak. A kifelé nyíló vagy emelkedo szárnyú ablakokat alapvetően azért értékeljük nagyra, mert nem befolyásolják a lakóteret. A keskeny keretek révén a lakóterek sok fényt kapnak.

Ablakok Amerikában

Észak-Amerikára és Kanadára különösen jellemzők a kifelé nyíló, felnyíló szárnyú Casement ablakok és a kifelé nyíló, emelkedő szárnyú és karos nyitóval ellátott Awning ablakok. A szúnyogháló gyakori használata miatt az ablakszárnyhoz való közvetlen hozzáférés gyakran nem lehetséges. Ezért olyan kezelőelemet kell alkalmazni, amely az erővel a keretről hat az ablakszárnyra.
A Casement kezelőelemmel az ablak kényelmesen zárható és nyitható 90 fokig. A Casement ablakok ezen kívül különösen jól zárnak, mert a zárt ablakra ható szél automatikusan összepréseli a tömítéseket. További előny, hogy az ablakszárny nem nyúlik be a belső térbe. Így az ablakdeszka rakodófelületként is használható. A Casement vasalatok mind műanyag, mind fa esetén alkalmazhatók.

 

Roto nyitószerkezetek - minden módszer egy kézben

A kilincs adja meg az ablak személyiségét.

Az ablakon lévő látszó elem összekapcsolja az optikát, a minőséget és a kényelmes kezelést. A Roto cég a RAL által bevizsgált porszórási technikát és tartós működőképességet garantál.
Vezető vasalatgyártóként minden ablakhoz és minden ajtóhoz megfelelő választékkal rendelkezünk. A szép és exkluzív RotoLine és DecoLine kilincsekkel az ablakokhoz és a DoorTec kilincsekkel a bejárati és mellék-bejárati ajtókhoz. A speciális Patio kilincsel a bukó- és harmonikaszárnyú rendszerekhez, míg a Pop-up foganytúkkal a soros tolószárnyakhoz. A Roto cég kilincsei formában és színben számos lehetőséget kínálnak arra, hogy az ablakok és ajtók vizuális középpontjává váljanak.

vissza a lap tetejére