6724 Szeged, Árvíz u. 5.

Tel.: 62/478-709
elzettnagyker@invitel.hu

Kaba Elzett zárrendszerek, lakatok

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Zárrendszerek

ELZETT, GEGE, KABA rendszerekből

Azonos zárlatú rendszer

Jellemzői:
Több zárat egy közös kulcs működtet. (Ebből a kulcsból természetesen több másolat is készülhet.) Alkalmazásával Önnek kevesebb kulcsot kell magával hordania.
Alkalmazási területek:
- Családi házak (kapu, bejárati ajtó, garázsajtó)
- Több kapuval, bejárati ajtóval rendelkező épületek, helységek
- Szerelvény-szekrények
Felhasználható zártípusok:
Egy rendszeren belül használható különféle méretű és típusú - de azonos kulcstípussal működő - hengerzárbetét és lakat. Ezeket az elemeket az alaptípussal megegyező módon lehet felhasználni.
Szolgáltatás:
A rendszer rendelhető kereskedelmi forgalomban nem kapható kulcstípussal is. Külön megrendelésre vállaljuk teljes záregységek (épületzár, hengerzár-betét, zárólemez, kilincs, kilincspajzs) szállítását, beépítését és karbantartását is. A rendszer elemei pótolhatók. Lehetséges (jó állapotú, lehetőleg nem másolt) kulcs alapján zárbetét, vagy lakat elkészítése.

 

Központi zárlatú rendszer

Jellemzői:  A rendszer egyedi zárakból áll, melyek kulcsa a rendszer többi egyedi zárját nem működteti. A rendszerhez tartozik egy központizár, melyet a rendszer valamennyi kulcsa képes nyitni-zárni. Készíthető olyan kulcs is, mely csak a központizárat működteti. A rendszeren belül tetszés szerint készíthetők egyforma zárlatú alrendszerek. A kulcsokból tetszőleges darabszámú rendelhető.
Alkalmazási területek: Többlakásos házakban és panziókban, ahol a központizár a kaput, vagy közös használatú helységeket védi. Biztonsági okokból csak kisebb központizár rendszer kiépítését ajánljuk (legfeljebb 8 egyedi zárral).
Felhasználható zártípusok: Egy rendszeren belül használható különféle méretű és típusú - de azonos kulcstípussal működő - hengerzárbetét és lakat. Ezeket az elemeket az alaptípussal megegyező módon lehet felhasználni.
Szolgáltatás: A rendszer rendelhető kereskedelmi for- galomban nem kapható kulcstípussal is. Külön megrendelésre vállaljuk teljes záregységek (épületzár, hengerzár-betét, zárólemez, kilincs, kilincspajzs) szállítását, beépítését és karbantartását is. A rendszer elemei pótolhatók.

 

Főkulcsrendszer

Jellemzői:
A rendszer egyedi zárakból áll, melyek kulcsa a rendszer többi egyedi zárját nem működteti. A rendszerhez tartozik egy főkulcs, mely a rendszer valamennyi zárját képes nyitni-zárni. Készíthető olyan zár is, melyet csak a főkulcs működtet. A rendszeren belül tetszés szerint készíthetők egyforma zárlatú alrendszerek. A kulcsokból tetszőleges darabszámú rendelhető.
Alkalmazási területek:
Kicsi és közepes méretű szállodákhoz, irodákhoz és gyártó üzemekhez ajánlott.
Felhasználható zártípusok:
Egy rendszeren belül használható különféle méretű és típusú - de azonos kulcstípussal működő - hengerzárbetét és lakat. Ezeket az elemeket az alaptípussal megegyező módon lehet felhasználni.
Szolgáltatás:
A rendszer rendelhető kereskedelmi forgalomban nem kapható kulcstípussal is. Külön megrendelésre vállaljuk teljes záregységek (épületzár, hengerzár-betét, zárólemez, kilincs, kilincspajzs) szállítását, beépítését és karbantartását is. A rendszer elemei pótolhatók.

 

Vezérkulcsrendszer

Jellemzői:  Olyan főkulcs rendszer, melyben a zárak több csoportot alkotnak. Ezek a csoportok önálló főkulcs rendszerként működnek. A főkulcsok csak a saját csoportjukon belül használhatók. A rendszerhez tartozik egy vezérkulcs, mely a rendszer valamennyi zárját képes nyitni-zárni. Készíthetők olyan zárak is, melyeket kizárólag egy-egy egyedi-, fő-, vagy a vezérkulcs, és olyan is melyet csak egy- egy főkulcs és a vezérkulcs működtet. A rendszeren belül tetszés szerint készíthetők egyforma zárlatú alrendszerek. A kulcsokból tetszőleges darabszámú rendelhető.
Alkalmazási területek: Nagy méretű, vagy közepes méretű, de kiterjedt szervezettel rendelkező szállodákhoz, irodákhoz és gyártó üzemekhez ajánlott.
Felhasználható zártípusok: Egy rendszeren belül használható különféle méretű és típusú - de azonos kulcstípussal működô - hengerzárbetét és lakat. Ezeket az elemeket az alaptípussal megegyező módon lehet felhasználni.
Szolgáltatás: A rendszer rendelhető kereskedelmi for- galomban nem kapható kulcstípussal is. Bonyolult zárrendszer megrendelésekor segítséget nyújtunk a végleges zárlati terv elkészítésében. Külön megrendelésre vállaljuk teljes zár- egységek (épületzár, hengerzár-betét, zárólemez, kilincs, kilincspajzs) szállítá- sát, beépítését és karbantartását is. A rendszer elemei pótolhatók.

 

Lakatok

TUTIUS

2048 Hengerzáras lakat

Jellemzői:
Csapos rendszerű, 5 elzáró csappal 2600 kulcs variáció
Kivitel:
ház - natúr sárgaréz
kengyel - nikkelezett
HU edzett, ugró kengyel
Kulcs:
2k 2 db, "CZ" típusú
Rendelési minta:
2048-35-2k
2048-35-HU-2k
Hengerzáras lakat
Jellemzői:
csapos rendszerű, 5 elzáró csappal 15 500 kulcs variáció zárlati rendszer elemeként is rendelhető
Kivitel:

ház - natúr sárgaréz

kengyel - nikkelezett
HU edzett, ugró kengyel
Kulcs:
2k 2 db, "CL" típusú, sárgaréz
3K 3db "CL" típusú sárgaréz
Rendelési minta:
2048-45-3K
2048-45-115-3K
2048-45-HU-3K

 

Típus
A
B
2048-35
35
32
2048-45
45
41
2048-45-115
45
41
2048-55
55
44

 

TUTOR

2051 Hengerzáras lakat

Jellemzői:
Kettős reteszelésű kulcs nélkül is zárható (automata) ugró kengyel csapos rendszerű, 5 elzárócsappal 15 500 kulcsvariáció zárlati rendszer elemeként is rendelhető (csak a 2050/50 -es).
(30,40,50 és 60-as méretben (a 40-es méretben hosszítot kengyellel is).
Kivitel:

ház Sr- natúr sárgaréz

ház NI nikkelezett
ház mNI nikkelezett
kengyel - nikkelezett
Kulcs:
2k 2 db, "CL" típusú
3K 3db "CL" típusú
Rendelési minta
2050-50-Sr-2K
2050-50-NI-2K
2050-50-mNI-3K
TUTOR Hengerzáras lakat

 

2053 Hengerzáras U lakat

- Edzett kengyel
- Sárgaréz kivitel
- Csapos rendszerű 5 elzáró csappal
- 2 db kulccsal
- 50, 60, 70, és 90-es méret

2053 Hengerzáras U lakat

 

2055 Acélházas lakat

- Edzett kengyel
- Krómozott kivitel
- Csapos rendszeru, 5 elzáró csappal
- 2 db kulccsal
- 50-es méret

2055 Acélházas lakat

vissza a lap tetejére