6724 Szeged, Árvíz u. 5.

Tel.: 62/478-709
elzettnagyker@invitel.hu

2 items tagged "ROTO FENTRO"

 • Roto ablak vasalatok

  Roto NT - a bukó-nyíló vasalat rendszer fa- és műanyag ablakokhoz

  Problémamentes buktatás, nyitás és zárás.

  A "bukó-nyíló" az ablakok Közép- és Kelet-Európában leginkább elterjedt nyitási módja, de ez a kényelmes megoldás sok más országban is nagyon kedvelt. A "bukó-nyíló technológia" egy kézmozdulattal teszi lehetővé az ablakszárny problémamentes buktatását és nyitását. A Roto NT az egyik legsikeresebb ilyen jellegű vasalat rendszer világszerte.

  Roto NT többlet minden ablakformához és mérethez.

  A Roto NT rendszerben a vasalat minden alkatrésze egy központi záróegységbe integrálódik. A rendszer már alapkivitelében is magas fokú biztonságot nyújt. Rendkívül kényelmesen kezelhető és a mechanikus, vagy elektronikus alkatrészek, pl. betörésjelző, termosztát- és szellőzésvezérlő problémamentes integrálását teszi lehetővé. Az elegáns "Silberlook" kivitel összetéveszthetetlenné teszi a Roto NT-t. Ezeket a meggyőző szerelési tulajdonságok egészítik ki. A Roto NT vasalatok a legkülönbözobb ablakméretekhez és ablakformákhoz alkalmazhatóak.

  Roto Centro 101 - a bukó-nyíló vasalat rendszer fa- és műanyag ablakokhoz

  Buktatás, nyitás, zárás - mindent kézben tartva.

  A bukó-nyíló az ablakok széles körben elterjedt és minden bizonnyal a legkényelmesebb nyitási módja. Nem csoda, hiszen a bukó-nyíló technológia belülről, egyetlen kézmozdulattal teszi lehetővé az ablakszárny problémamentes nyitását és buktatását. A Centro 101 több mint egy évtizede a fa- és műanyag ablakok legsikeresebb bukó-nyíló vasalat rendszerei közé tartozik.

  "Aranyat ér" az ablakok mindenfajta alakja esetén

  Akár köríves, ferde síkú vagy derékszögű ablak, a Centro 101 alkalmazási lehetőségei nem ismernek határokat. A RotoNor felület nem csak a vasalati alkatrészek vonzó, harmonikus arany tónusát biztosítja, hanem hosszú időn át tartóssá, rendkívüli módon időjárásállóvá és a legmesszebbmenőkig ellenállóvá is teszi a Centro 101-et a sós vízzel szemben. Kiváló minősége és pontossága révén a Centro 101 ezen kívül csökkenti az energiára fordított költségeket és javítja a zajvédelmet, mert az ablak körben mindenütt szorosan zár.

  Roto Fentro - Az ablaktábla komfort vasalata

  Sokoldalú, értékes és szerelőbarát

  A Fentro rendszert különösen sokoldalú alkalmazási lehetőségekhez alakítottuk ki, ezért alkalmazható a fából, műanyagból és alumíniumból készült ablaktáblák minden típusához és alakjához.

  Legkiválóbb minőség egészen az utolsó részletig: A beállítócsavarokat nemesacélból készítettük, hogy a korai rozsdásodás elkerülhető legyen. Minden vasalat porszórt színt kap, így biztosítjuk a felület minőségének változatlanságát éveken át. A felület a legmesszebbmenőkig ellenáll minden időjárási és környezeti hatásnak.

  A pántok az illetéktelen lecsavarozás ellen kiegészítő védelemmel láthatók el.

  Stílus és a színek sokfélesége

  Minden Fentro vasalat széria kivitelben fekete és fehér színben, de kívánság esetén a járatos RAL színekben is, szállítható. Így szinte minden tervezési igénynek meg tudunk felelni.

  Intelligens építőszekrény rendszer.

  A kis számú egyedi elem révén csökkenthető a raktári állomány. Az előszerelt rendszerek könnyebbé teszik az ütközőt, gyorsítják a munkát és kiküszöbölik a hibákat.

   

  Roto Patio Life

  PA Patio Life könnyebbé teszi az életet, és biztonságosabbá.

  A Patio Life újraértelmezi az emelkedő-tolóajtó fogalmát. A fa- és műanyagidomokhoz alkalmazható tolóvasalat megtakarítja az Ön ügyfelei számára az ajtó eddigi, nagy erőt igénylő emelését. A fából vagy műanyagból készülő, nagy felületű tolható elemek maximálisan 300 kg-os szárnysúlyig nagyon könnyen kezelhetővé válnak.

  Az ötlet: minden tömítőelemet a fogantyú vezérel, és azok tökéletesen tömítik az ajtót. Ennek az innovatív technológiának az alapján teljesen új perspektívák nyílnak és a "lakás" élménye teljesen megújul.

  A Patio Life ezt jelenti: soha többé nem kell erőlködni a tolóajtóval.

  Csak a tömítést kell megemelni. A hagyományos vasalatok technikája a nagy emelkedő-tolóajtók nyitását valóságos erőművészetté tette. Mielőtt az ajtót ill. az ablakot oldalra tolták, az egész szárnyat meg kellett emelni.

  A Patio Life egyedülálló technikája feleslegessé teszi ezt az eroőködést. Hiszen a nyitáskor a szárny helyett csak a tömítéseket kell megemelni - majd záráskor ismét leengedni, mindezt közvetlenül a fogantyú segítségével.

  A Patio Life ezt jelenti: résnyi szellőztetés mellékhatások nélkül.

  A takart helyzetű résszellőző rafinált és rendkívül kényelmes: az ajtó fogantyújának 180°-kal való elfordításával a tolóajtó felső tömítése kinyit és így lehetővé teszi a résszellőzést - olyan védett módon, hogy sem az eső, sem a rovarok nem juthatnak be. A termék előnye mindenki számára világos, nagyobb kényelmet nyújt még hosszabb idejű távollét esetén is.

  A Patio Life ezt jelenti: akadálymentes lakás.

  Szériagyártásban, botlócsapda nélkül. A hagyományos küszöb potenciális és veszélyes botlócsapdát jelent - különösen a kisgyerekek és az idősek számára, a kerekesszékeseknek pedig gyakran legyőzhetetlen akadályt jelent.

  A Roto a Patio Life rendszerrel megoldást nyújt: hiszen a Patio Life innovatív vasalati technikájával rendelkező emelkedő-tolóajtók esetén a termikusan elválasztott küszöb kis mértékben lejt kifelé - így a legszebb formában biztosítja az akadálymentes lakást.

  A Patio Life ezt jelenti: a betöréssel szembeni magasabb fokú ellenállás.

  A fogantyún keresztül vezérelt, betörés elleni középső retesz. Ez a műszaki innováció maximális biztonságról gondoskodik az ajtószárny felső és alsó élén. Ezt a szárny magasságától függoen több biztonsági csap egészíti ki, amelyek rendkívül megnehezítik az ajtó kiemelését a betörők számára.

  A Patio Life még többet kínál:

  A már említett résszelőző funkció kívülről nem látszik. A tolóajtó és a Life bármikor problémamentesen kiegészíthető a Roto MVS mágneses ellenőrzőrendszerével. Ennyi biztonságot csak a Roto képes nyújtani.

   

  Roto Patio 6080- Harmonikaajtó rendszerek - hogy a helyiségek kibontakozhassanak

  A Patio 6080 harmonikaajtó vasalat rendszer a legelegánsabb módon kapcsolja össze a helyiségeket a szabad térrel. Az ajtó minden eleme nyitás után kényelmesen oldalra tolható és összehajtható.

  Télikert, terasz, konferenciaterem vagy bolt kirakata. A Patio 6080 különösen nagyvonalú összeköttetést teremt, mégpedig a zavaró átmenetektől teljesen mentesen. A kényelmes küszöb akadálymentes életet tesz lehetővé. Ez a padló síkjában fekvő megoldás kényelmi pluszt jelent mind a kisgyermekes családoknak, az időseknek vagy mozgáskorlátozottak számára lakásokban és középületekben.

  A harmonika elemektől függetlenül használható integrált bukó-nyíló szárny révén optimálisan oldható meg a helyiség szellőztetése. Ez az átjáró szárny a napi használatban a balkon- vagy teraszajtó funkcióját tölti be annak minden előnyével együtt.

  Széles alkalmazási spektrum

  A patio harominkaajtó-vasalatok kiválóan alkalmazhatóak fa, fa/alumínium, műanyag és alumínium idomok esetén.

   

  Roto Patio S/Z - Nagyobb kényelem bukó-toló ajtókhoz és ablakokhoz

  Helyproblémák?

  Ha a nagy ablakszárnyak befelé nyílnak általában feleslegesen sok helyet vesznek el a térből. Az ablak előtt lévő számítógépes képernyőt gyakran oldalra kell tolni. A bútordarabok és a dekorációk újra és újra megakadályozzák az ablakok problémamentes nyitását.

  Ezek a nehézségek az előnyös Patio bukó-toló rendszer alkalmazásával nem jelentkezhetnek. A fa, fa/alumínium, műanyag és alumínium idomokból készült kis és nagy ablakok és ajtók könnyen, kényelmesen, gyorsan és helytakarékosan, mindössze egy kézmozdulattal buktathatók és oldalra tolhatóak. Választhat a Patio S párhuzamos bukó-toló vasalatok (standard kivitel) és a Patio Z kényszervezérlésű rendszer között.

   

  Roto In-Line tolóablakok és tolóajtók

  Magas fokú kényelem kis helyiségben.

  Mindenütt, ahol a be illetve kifelé nyíló ablakszárny nem kívánatos, ajánlhatók az in-line tolóablakok és ajtók, teljes nyitás esetén is. Mivel a szárny nem befelé nyílik, a lakótér szabadon használható. A kiérlelt technikának köszönhetően a tolóajtó szárnya egy kézzel nyitható és csukható. A zárak különösen könnyen járnak és így kevéssé kopnak. A takartan elhelyezkedő in-line vasalatok fa-, műanyag és alumíniumablakokhoz és ajtókhoz alkalmazhatóak. A felületkezelés gondoskodik a megnövekedett korrózióvédelemről.

   

  Roto Outward Opening - vasalatok kifelé nyíló ablakokhoz

  Kényelmes és helytakarékos

  A kifelé nyíló ablakok világszerte elterjedtek. A "Top-Hung" megoldások, amelyek esetén az ablakszárny a külső oldalon emelkedoen kifelé nyílik, a Roto cégnél 1200 mm-es szélességig készülnek. A "Side-Hung" megoldások azok, amelyek kifelé felnyílóak és 700 mm-es szélességig kaphatóak. Ezek az ablaktípusok egy kézzel kényelmesen kezelhetőek.
  Az ablakok a széltől függő nagy rápréselési nyomás következtében, szorosan és az esővel szemben is biztonságosan zárnak. A kifelé nyíló vagy emelkedo szárnyú ablakokat alapvetően azért értékeljük nagyra, mert nem befolyásolják a lakóteret. A keskeny keretek révén a lakóterek sok fényt kapnak.

  Ablakok Amerikában

  Észak-Amerikára és Kanadára különösen jellemzők a kifelé nyíló, felnyíló szárnyú Casement ablakok és a kifelé nyíló, emelkedő szárnyú és karos nyitóval ellátott Awning ablakok. A szúnyogháló gyakori használata miatt az ablakszárnyhoz való közvetlen hozzáférés gyakran nem lehetséges. Ezért olyan kezelőelemet kell alkalmazni, amely az erővel a keretről hat az ablakszárnyra.
  A Casement kezelőelemmel az ablak kényelmesen zárható és nyitható 90 fokig. A Casement ablakok ezen kívül különösen jól zárnak, mert a zárt ablakra ható szél automatikusan összepréseli a tömítéseket. További előny, hogy az ablakszárny nem nyúlik be a belső térbe. Így az ablakdeszka rakodófelületként is használható. A Casement vasalatok mind műanyag, mind fa esetén alkalmazhatók.

   

  Roto nyitószerkezetek - minden módszer egy kézben

  A kilincs adja meg az ablak személyiségét.

  Az ablakon lévő látszó elem összekapcsolja az optikát, a minőséget és a kényelmes kezelést. A Roto cég a RAL által bevizsgált porszórási technikát és tartós működőképességet garantál.
  Vezető vasalatgyártóként minden ablakhoz és minden ajtóhoz megfelelő választékkal rendelkezünk. A szép és exkluzív RotoLine és DecoLine kilincsekkel az ablakokhoz és a DoorTec kilincsekkel a bejárati és mellék-bejárati ajtókhoz. A speciális Patio kilincsel a bukó- és harmonikaszárnyú rendszerekhez, míg a Pop-up foganytúkkal a soros tolószárnyakhoz. A Roto cég kilincsei formában és színben számos lehetőséget kínálnak arra, hogy az ablakok és ajtók vizuális középpontjává váljanak.

  vissza a lap tetejére

   

 • Roto vasalatok

  Roto

  Roto Frank - 70 évvel megelőzve a korát. A Roto először 1935-ben, alapítása évében forradalmasította az építőipart. Wilhelm Frank akkoriban mutatta be az első bukó-nyíló vasalatát Roto N néven, mellyel egy ablakot nyitni és buktatni is lehetett. Ma, 70 évvel később a Roto Frank név világszerte újító, esztétikus és biztonságos vasalatrendszereket takar. A Roto Frank konszern két üzletágra tagolódik: A Roto épületelem üzletág az egyik legjelentősebb szereplője a tetőtéri ablakok, tetőkibúvó ablakok és padláslépcsők piacának. Ezt a választékot teszik teljessé a szolárkollektor és fotocella rendszerek. A Roto vasalat üzletág világszerte az egyik vezető gyártója ablak- és ajtóvasalatoknak. Mindegy, hogy milyen nyitásirányról, buktatásról, tolórendszerről, harmonika, vagy emelő rendszerről legyen szó - minden kívánt nyitási módszerhez létezik egy megfelelő Roto megoldás. A ROTO márkanév mindenütt otthon van. Világszerte, ahol az építőiparban vasalat technológiát használnak nagyon valószínű, hogy találkozni fog a Roto márkanevével, legyen ez a földgolyó bármely pontján is. Mi ugyanis minden feladatot - még ha csak egy-egy országra jellemző és egyedi is - nagyon komolyan veszünk és az optimális megoldást biztosítjuk Önnek. Minden fejlesztés során célunk, hogy intelligens módon egyesítsük a biztonságot, az energia menedzsmentet és a kényelmet. A Roto cég a szakmában az innovációt és a műszakilag kiérlelt rendszermegoldásokat képviseli. Csaknem 70-es éves sikertörténetünk lényege a vállalkozói szemlélet és a dinamika mellett, a sokrétű tapasztalat. Ezt egészíti ki jelenlétünk és példás szervíz tevékenységünk az egész világon. A sikerre törekvés, a kreativitás, a tudás és a képesség révén nyertük el az építészek, iparosok és az építtetők bizalmát. Olyan márkatermékeket kínálunk, melyek látható és érezhető előnyöket nyújtanak. Győződjön meg erről Ön is személyesen.

   

  Vasalatok ablakokhoz és franciaablakokhoz

  Roto NT Bukó-nyíló vasalat rendszer fa- és műFax: anyag ablakokhoz. Problémamentes buktatás, nyitás és zárás ... részletek
  Roto Centro 101 Bukó-nyíló vasalat rendszer fa- és műanyag ablakokhoz.
  Buktatás, nyitás és zárás... részletek
  Roto Fentro Kényelmi vasalat ablaktáblákhoz
  Sokoldalú, értékes és szerelőbarát... részletek
  Roto Patio Life Az új tolóvasalat emelkedő szárnyú-toló elemekhez.
  Könnyebbé és biztonságosabbá teszi az életet... részletek
  Roto Patio 6080 Roto harmonika tolórendszer, hogy minden helyiség kibontakozhasson. Problémamentes nyitás a teraszra... részletek
  Roto Patio S/Z Nagyobb kényelem a bukó-toló ajtókhoz és ablakokhoz
  Termékek és részletek, amelyek biztonsággal meggyőzik... részletek
  Roto In-line tolóajtók Műszaki előrelépés a nagyobb biztonság és kényelem érdekében. Magas fokú kényelem kis helyiségben....részletek
  Roto Outward Opening Vasalatok kifelé nyíló ablakokhoz Kényelmes és helytakarékos.... részletek
  Roto Nyitószerkezetek Minden nyitási mód fixen kézben tartva. Kézzel fogható a Roto kompetenciája ... részletek

   

  Roto DoorTec - biztonsági vasalat rendszerek bejárati ajtókhoz

  Megbízható partner a lakás biztonsága érdekében. A Roto DoorTec rugalmas biztonsági rendszerei ott gondoskodnak a védelemről és a biztonságról, ahol sok függ attól: a bejárati ajtóknál.
  Az intelligens technológiának köszönhetően a DoorMatic, a DoorSafe és a DoorLine tökéletesen kombinálhatók és az igényeknek megfelelően kiegészíthetők. Így olyan egyedi megoldások jönnek létre, amelyek minden biztonsági követelménynek és a funkcionalitással szemben támasztott legmagasabb igényeknek is megfelelnek. A Roto DoorTec termékcsalád ezen kívül új dimenziókat nyit a kezelés kényelme terén. Így pl. a DoorMatic segítségével a bejárati ajtók nyitása és zárása kulcs nélkül is lehetséges - biztonsággal kényelmesebb a ház minden lakója számára. A Roto DoorTec rendszerek minden bejárati és mellékbejárati ajtó esetén alkalmazhatók, akár fából, műanyagból vagy alumíniumból készülnek.
  Az innovatív DoorMatic rádiós megoldás. A DoorMatic elektromechanikus többszörös reteszelési rendszer... részletek
  DoorSafe - biztonság, amely a zárban rejlik. A hengeres vagy gombos működtetésű többszörös mechanikai ... részletek
  DoorLine - rugalmas védelem a pánt oldalán. A Roto DoorLine a három dimenzióban állítható pántrendszer... részletek

  vissza a lap tetejére

EasyTagCloud v2.8