6724 Szeged, Árvíz u. 5.

Tel.: 62/478-709
elzettnagyker@invitel.hu

Elzett-Certa Kft. Szeged

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.74 (21 Votes)
Elzett-Certa Kft. Szeged - 3.7 out of 5 based on 21 votes

Köszöntjük az Elzett-Certa Kft. honlapján!

Az Elzett Szegeden

Az Elzett - Certa Kft. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a biztonsági zárak, lakatok, zárbetétek, ajtó, ablak vasalatok forgalmazása terén. Kínálatunkban olyan neves, nagy hagyományokkal rendelkező cégek termékei szerepelnek mint az EURO ELZETT, a KABA ELZETT és ROTO. Kérjük ismerkedjen meg kínálatunkkal és legyen Ön is a partnerünk!

Regionális Business Partner 2015 díj - Török György, ügyvezető igazgató.


“Regionális Business Partner 2015” dij - Török György, ügyvezető igazgató.
A környező országok szerbiai befektetői között Magyarországról az idén az Elzett Certa Kft. érdemelte ki ezt a dijat, amelyet Belgrádban adtak át.

Török György Presztízs Díj 2014 - Az év kisvállalkozása az Elzett-Certa Kft.Presztízs Díj 2014 - Az év kisvállalkozása az Elzett-Certa Kft. - Török György ügyvezető igazgató

Zárak
Zár


Zárbetétek

Zárbetét

Lakatok

Lakat

Vasalatok

Vasalat

 

Rangos kitüntetés Szerbiában az Elzett Certa Kft. szegedi tulajdonosának Török Györgynek

35 éves évfordulóját ünnepelte a Szabadkai Körzeti Gazdasági Kamara, melynek jogelődje 160 évvel ezelőtt jött létre Temesváron.

A temesvári székhelyű Kereskedelmi, Gyáripari és Iparos Kamara 1850 március 26.-án jött létre azon a földrajzi területen amely magába foglalta azt a régiót is amelyen a Szabadkai Körzeti Gazdasági Kamara tevékenykedik 35 éve. E dátumtól jegyzik a szervezett kamarai élet kialakulását a Vajdaságban.
A temesvári Kamara vezető testületébe Szabadkáról 3 képviselőt választottak a gyáripar területéről és 5-öt a kereskedők köréből. Mai szervezeti formájában a Szabadkai Körzeti Gazdasági Kamara 1975. augusztus 7.-én kezdte meg működését.

2010. november 19-én kettős jubileumot ünnepelt a kamara a szabadkai városháza dísztermében, diplomaták, miniszterek, üzletemberek és egyebek mellett a Csongrád Megyei Gazdasági és Ipar Kamara vezetőinek (Dr. Horváth Lajos alelnök, Kozsukné Somogyi Katalin külgazdasági igazgató, valamint Török László elnökségi tag) részvételével. Az ünnepség keretében kiosztották a legjobb kis és nagy vállalkozóknak a Szerbiai gazdasági életének legjelentősebb szakmai elismerését a "Kapetan Misa Anastasijevic" arany plakett és oklevelet.
A régióban 4 ezer gazdasági társaság működik, a vállalkozók száma pedig 7 ezer. Ebből a nagy számú vállalkozói körből nagyon sok szempontot figyelembe véve egy bizottság választotta ki a legjobbakat. Közülük elsőként Török György szegedi vállalkozó, az Elzett Certa Kft. tulajdonosa vehette át a kitüntetést. Török György 10 évvel ezelőtt indította szabadkai vállalkozását, az Elzett-Certa D.o.o. -t és ennek a kimagasló, egész Szerbia területére kiterjedő gazdasági tevékenységéért ítélték oda a rangos elismerést.
Ugyanezt a kitüntetést kapta még többek között Belgrád kínai nagykövete, a Szerb oktatási miniszter valamint a Zentai Cukorgyár vezérigazgatója is.

 

A konkurenciával történt!

- Kérek egy Tuto lakatot!
- Sajnálom nincs.
- Akkor egy Elzettet!
- Sajnos az sincs.
- Akkor egy számzárasat! Ne mondja, hogy az sincs!
- De kénytelen vagyok.
- Digitális?
- Az is elfogyott.
- Ha semmilyük nincs, akkor mi a fenének tartanak nyitva?
- Nincs mivel bezárnunk.